PRANAKOMPAS in een nieuw jasje – Reset jezelf deze zomer!

Lieve mensen, na lange tijd weer een nieuwsbrief van PRANAKOMPAS.

In de tussentijd is er veel gebeurd, PRANAKOMPAS heeft een nieuwe huisstijl en een nieuw logo gekregen., zoals jullie kunnen zien in deze nieuwsbrief. PRANAKOMPAS heeft nu ook een eigen pagina op Facebook en LinkedIn. Daarnaast wordt nu de laatste hand gelegd aan de nieuwe website die eind augustus live gaat. Zoals jullie zullen zien heb ik met goede hulp van ADVACOM voor de huisstijl en Luc Knebel voor de website, een reset gedaan van PRANAKOMPAS. Een hele transformatie…

Ik heb gemerkt dat zo’n transformatie veel energie kost en een goede begeleiding van mensen die je spiegelen, die je adviseren, maakt dat je stappen vooruit kunt maken.

Dit bracht me ook op het thema – Reset jezelf –
Een coach kan je hierin goed begeleiden en samen met jullie wil ik jullie deze zomer uitdagen om eens naar jezelf te kijken en te onderzoeken waar je een reset kunt gebruiken.

blog1-foto1

Als we op vakantie zijn en we zitten rustig voor de tent, of op een terras dan laten we het afgelopen jaar nog eens rustig aan ons voorbij gaan. Het is dan altijd verrassend als we alles op een rijtje zetten wat er in zo’n jaar allemaal gebeurd is.  Als je in de waan van de dag zit, week in, week uit, dan leef je vaak voort op de automatische piloot. Je gaat maar door en door; als je dan tot rust komt en de tijd neemt om terug te kijken. dan komt er inzicht, dan zie je weer het geheel.

Denk ook eens aan je computer als hier veel vensters open staan, dan merk je op een bepaald moment dat hij vast loopt. Door deze te resetten komt er weer ruimte om nieuwe vensters te openen.
reset jezelf
Tijdens een vakantie kom je uit jouw standaard patroon en dat is een goed moment om jezelf eens onder de loep te nemen. Net zoals je een apparaat weer naar zijn fabrieksinstellingen terug kan zetten, zo kun jij ook aan jezelf werken, jezelf reset jezelften!

Reset jezelf

Voor meer balans en geluk in je leven heb ik 7 stappen die je kunt toepassen om jezelf te resetten:

Stap 1: Gooi je benen omhoog
Stap 2: Waar kom jij je bed voor uit?
Stap 3: Laad jezelf op
Stap 4: Durf te dromen
Stap 5: Wat geef je energie, durf te kiezen
Stap 6: Kom uit je comfort zone (Go Wild)
Stap 7: Kom in actie!

Deze stappen helpen om jezelf te resetten en van daaruit keuzes te maken wat je in de toekomt gaat aanpassen, veranderen.
Elke stap wordt nu kort toegelicht, in de komende weken wordt elke stap nog uitvoerig besproken.

Ga aan de slag met het 7-stappen plan:

Stap 1:  Gooi je benen omhoog

Neem de tijd om te mijmeren en te kijken waar je staat.  Door in de stilte te komen, door alle impulsen die van buiten komen op een laag pitje te zetten krijg je ruimte om naar binnen te gaan, om je leven te overdenken.

Stap 2:  Waar kom jij je bed voor uit?

Met andere woorden Wat is voor jou belangrijk, in je leven, in je baan?

Stap 3: Laad jezelf op

Jezelf opladen kan op verschillende manieren, b.v. door een wandeling in de natuur, lopen langs het strand, genieten van mooie muziek. Wat past bij jou, waar kun jij jezelf mee opladen, waar krijg jij energie van?

Stap 4: Durf te dromen

Maak jezelf niet klein, maar durf groot te dromen. Als jij je toekomst vorm mag geven wat is dan je grootste droom?

Stap 5: Wat geeft jou energie, durf te kiezen

In welke patronen ben jij terecht gekomen. Wat hoort bij je en wat hoort niet meer bij je? Wat kost je veel energie en waar krijg je veel energie van?
Durf keuzes te maken om datgene wat niet meer bij je past ook vaarwel te zeggen, of op zijn minst op een laag pitje te zetten.

Stap 6: Kom uit je comfort zone (Go Wild)

Als je steeds hetzelfde doet, krijg je hetzelfde resultaat! Wil je verandering dan zul je uit te comfortzone moeten komen. Jezelf uitdagen, jezelf stretchen om die stap buiten de gebaande paden te zetten.

Stap 7: Kom in actie

Dit is een hele belangrijke stap, als het alleen bij plannen in je hoofd blijft dan kom je niet verder. Niet alleen om jezelf te resetten is actie nodig, ook om een volgende stap te maken in je leven, in je werk of noem maar op.
video pranakompas

reset jezelf

energetische therapie chakra meditatie bloesem therapie Bach coaching training media referenties bedrijven particulieren ziekenfonds spaubeek limburg lilian terwint willems pranakompas blog health trainingen workshops traject persoonlijke coaching vipassana euflex bewegen dansen tai chi yoga sport geluid muziek klankschalen zingen mantra’s Meditatie mindfulness Shambhala reiki Affirmaties Massage Homeopathie Zelfreflectie dagboek bijhouden Ervaringen opschrijven Etherische oliën Bloesem-remedies tijdens een energetische behandeling wordt kosmische positieve energie doorgegeven die de chakra’s en energiestromen weer in hun kracht en in balans brengt de kosmische energie wordt naar de ontregelde lichaamsdelen gedirigeerd en de genezing wordt ingezet tevens wordt je aura schoongemaakt en opgeladen video pranakompas

Laat een bericht achter

Home
Aanmelden nieuwsbrief
Blog

Contact

Jouw eigen Bloesem-remedie
Lilian
Media
Missie
Quotes
Referenties

 

Activiteiten

Momenteel zijn er geen activiteiten beschikbaar

X