Lilian

De Magie zit in mijn Hart ❤️ dit heb ik altijd al gevoeld, maar kon het niet goed duiden. Toen ik met Heartmath in aanraking kwam zag ik de kracht van mijn hart. Mijn hartritme variabiliteit (HRV) laat zien wat er in mijn lichaam gebeurt en ik leerde hoe ik mezelf uit een stress beleving kan halen. Mijn hart slaat de maat en leidt me op weg in mijn leven.

Het is mijn passie om te werken met mensen, als levenscoach en energetisch therapeut. Vanuit mijn analytische instelling ben ik in 2005 op zoek gegaan naar antwoorden op de vragen: waarom doen mensen de dingen zoals ze doen? Waarom durven mensen, waaronder ikzelf, zich niet volledig te laten zien of voelen ze zich niet begrepen of gehoord?

Ik werkte als chemisch analiste in de research waarbij ik materialen onderzocht en ik merkte dat het werken met mensen steeds meer mijn aandacht trok en uiteindelijk heb ik hier mijn passie in gevonden. Toen heb ik een volgende stap in mijn leven gezet.

Door Vipassana meditatie ben ik meer in balans gekomen en heb het gevoel dat ik mijn kompas weer in eigen hand heb en dat ik niet meer geleid word door de waan van de dag. Dit heeft mij geluk gebracht.

Sinds die tijd heb ik een sterke drive om mijn inzichten met mensen te delen, mensen te helpen zich beter te voelen, gelukkig te worden. Na mijn opleiding in evolutiepsychologie, chakra therapie en energetische therapie heb ik een opleiding gedaan als “personal coach”. Hierna heb ik in 2014 mijn bedrijf Pranakompas gestart, waarbij ik mensen een steuntje in de rug geef om een volgende stap te zetten in hun leven.

Verder heb ik me de laatste jaren verdiept in de numerologie. Ieder mens heeft zijn unieke getallenstelsel (via je geboortedatum en je naam) wat je leidraad is op je levenspad. Niets is toeval. Je zult ervaren dat je kwaliteiten, je levensles, je valkuilen allemaal in jouw numeroscoop naar voren komen. Als je weet wat je levensopdracht is en wat jouw specifieke kwaliteiten, wat je valkuilen zijn dan geeft dit je leiding op je levenspad.

Soms blijven mensen op de automatische piloot doorgaan, maar gelukkig kan ik veel mensen helpen om in actie te komen. Want als je verandering wil in je leven, zul je wat anders moeten doen. Dit brengt je dichter bij je eigen talenten en gaven.

Met mijn aangeboren positieve levensinstelling daag ik je uit om het beste in jezelf naar boven te halen, zodat je weer helemaal in je oorspronkelijke energie komt. Dat je weer je dromen durft te leven en je horizon zal verbreden.

Sluit venster