Consult   /  Particulieren

Numerologie


'De twee belangrijkste dagen in het leven zijn de dag dat je geboren bent.
Én de dag dat je begreep waarom!'

Mark Twain

Getallen zijn energie, hebben een specifieke trilling.
Graag wil ik jullie kennis laten maken met de energie van de getallen.

Je kiest je geboortedatum op basis van de lessen die je in dit leven wil leren.
De getallen van je geboortedatum en je naam beschrijven wie jij bent, welke energie jij mee naar de aarde hebt genomen in dit leven en zegt ook iets over je kwaliteiten, gewoontes, je karakter en wat je valkuil is.

Vanuit je geboortedatum wordt de numeroscoop gemaakt. Door deze numeroscoop krijg je inzicht welke talenten jij bezit, welke uitdagen en levenslessen bij jou horen in dit leven.
Je krijgt als het ware inzicht in jezelf. Meestal weet je dit wel, maar toch blijft het nog gedeeltelijk in je onderbewustzijn. Door de getallen uit te werken en te benoemen komt het meer in je dag-bewustzijn en kun je er actief mee aan de slag.

Numerologie geeft een inzicht in jouw verhaal, het geeft ook jouw volledig potentieel weer. Meer over jezelf te weten te komen geeft je de mogelijkheid tot zelfacceptatie en daardoor tot innerlijke harmonie en rust.
Het helpt je ook in relaties met anderen, hoe je over komt bij anderen en welke lessen je familie met zich meebrengen voor jou (vooral het gezin waarin je bent opgegroeid).
Je ervaart weer regie en het leven wordt weer een avontuur.

Tijdens een numerologie consult kijken we naar de volgende persoonlijke getallen:
  • Je naamgetal: Gebaseerd op de volledige naam bij de geboorte onthult het onze talenten, vaardigheden en tekortkomingen die je in dit leven bezit. Het onthult wat je voorbestemd bent te doen.
  • Het levensles-getal: Je levensles geeft inzicht in het pad dat je voor dit leven hebt uitgekozen. Dit getal vertelt je wat je in dit leven moet aan- en afleren. Ook krijg je inzicht in welk beroep goed bij jou zou passen.
  • Het ziels-getal: De ziel is onze innerlijke drijfveer die ons inspireert. Ze wordt ook wel ons “betere ik of ons innerlijke weten” genoemd. Hierin zitten ook onze kernkwaliteiten.
  • Daarnaast kijken we naar de getallen voor je valkuil, je hulpgetal, de rode draad in je leven, je aura en zelfbeeld.
  • Het persoonlijkheid jaargetal: Dit getal verandert steeds als je jarig bent en is een combinatie van je geboortedag, je geboortemaand en het huidige jaar. Dit getal geeft aan waar je het komende jaar aan gaat werken, wat je uitdagingen zullen zijn en wat de energie is die je zal (aan)sturen tot je volgende verjaardag.

  • Voor meer informatie of een numerologie consult neem contact op met